Shazam Sunday: The Prodigy

Elke zondag een track uit mijn Shazam tags. Van guilty pleasure tot gewoon lekker. Deze week Voodoo People van The Prodigy

Getagged op 19 april 2014 om 01.59. Ik was afgelopen vrijdag met wat vriendinnen bij 30 Something in Tivoli aan de Oudegracht. Eén van de laatste keren, want deze lokatie van Tivoli sluit in mei haar deuren en verhuist naar Vredenburg. Jammer! Ik heb erg veel goede herinneringen aan deze plek. Veel muziek die ik vrijdag tijdens 30 Something hoorde, hoorde ik in Tivoli toen het net uit was.

30 Something – dertigers disco

30 Something is “een dansavond voor dertigers die willen dansen op de Jeugd van Tegenwoordig zonder het idee te hebben de oudste te zijn op de dansvloer.” Vrijdag was de derde editie en het was weer net zo goed als de eerste editie. De tweede keer vond ik het tegen vallen, er werd toen veel vage, onbekende muziek gedraaid. Maar nu was het weer fijn. De Jeugd van Tegenwoordig werd inderdaad gedraaid.

Ik vind 30 Something trouwens leuker dan 80’s en 90’s feesten. Juist omdat er ook muziek van nu gedraaid wordt en niet alleen de uitgemolken muziek van tijden geleden. Ik was eens op een 40+ feest en daar werd alleen maar van die Motown muziek gedraaid. Gék werd ik ervan! Maar ik ben dan ook nog geen 40+, misschien scheelt dat.

90’s Now

Voordat 30 Something bestond, ging ik regelmatig naar 90’s Alternative en naar 90’s Now. Op de eerste hoor je bijvoorbeeld muziek van Live, Korn, Nirvana, Pearl Jam, The Offspring, Soundgarden en de Osdorp Posse. Tijdens 90’s Now hoor je die ook, maar ook The Backstreet Boys, CC Music Factory en 2 Unlimited. Op 30 mei is de aller-aller-allerlaatstse 90’s Now in Tivoli de Oudegracht.  Natuurlijk ben ik daar toch bij. Al was het maar uit sentiment. Ik zal de oude Tivoli gaan missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *