Lambs – je mag best anders zijn

Hij eet bloemetjes in plaats van gras en zegt mooooh in plaats van beeeeh. Zijn ouders zijn erg geschokt. Tot ze zien dat er meer lammetjes bestaan die anders zijn.

Via een video die op een simpele manier “verslaving” uitlegt, kwam ik op het YouTube-kanaal van FilmBilder tegen. Ik heb me daar een halve avond prima vermaakt. FilmBilder is een animatiestudio uit Stuttgart die al meer dan 20 jaar bestaat. Op hun kanaal kom je allerlei animaties tegen. Van kinderfilms tot serieuze films voor volwassenen. De studio heeft in hun geschiedenis al meer dan 130 awards gewonnen op festivals wereldwijd. En ook al heb ik weinig verstand van animatie, ik zeg: terecht!

Vreemd lammetje in de bijt

I’m a sucker voor schapen en geiten, dus niet zo gek dat de film Lambs over het vreemde lammetje me erg aanspreekt. Het is zo schattig als hij vol overgave (een beetje zoals Wimpy Goat) moooooh zegt in plaats van beeeeeh. Zich onbewust van het shockerende hiervan. Gelukkig komt alles goed als blijkt dat hij niet het enige vreemde lammetje in de bijt is en anders zijn eigenlijk heel normaal is. Ik vind de video geweldig. En jij?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *